Thread view
BBLO (Blood Bowl League: The Origin): season I - burtai ir turnyrinės grupės
blackfishas
mhm. Monkai, gal nori ketvirtadieni sužaisti?
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
varnas
Monkas iki sekancios savaites lost negales del asmeniniu priezasciu.
Hmmmmmm
varnas
Pildant protokola nepamirskit prideti ff kilo nekito ar krito
Hmmmmmm
blackfishas
beje, kaip susisiekti su Raštvedžiu/karvedžiu?

Raštvedy, jei skaitai, tai kur/kaip/kada galim sužaisti 2 ratą?
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
varnas
Kostai kaip supratau amenas ji pazysta ar bent jau jo kontaktus turi tai tikrai bandyk per ji gaudyt.
Hmmmmmm
WhiteDragon
Vakar ziurkes susitiko su orkais, ilga istorija trumpai. Ziurkes buvo pavogusius dwarfu armorus tai iki 2 kelinio antros puses, kai dwarfai pastebeja atsieme savo stuffa, nei viena ziurke nenukentejo. o ir veliau daugiausia ka padare tai buvo Badly hurt, uz kuriuos du orkai buvo teisejo pasiusti gelyciu rinkti. Rungtynes baigesi 1-1, be rimtai nukentejusiu zaideju. Kilo orc blitzeris gavo +1 str :o , kilo gutter runneris gavo Sprint.
blackfishas
orcu kilimas įkvepiantis
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
magyar
Na ka, ziuriu cia viskas graziai eina ir be manes. Reguliarusis sezonas jau ipusejo. Siaip turiu pasiulyma, kad visgi i atkrentamasias patektui po 4 komandas is pogrupio. Kitaip tariant siulau ivesti ketvirtfinali.


varnas
EIk tu sikt egi uzkrove viska ant mano galvos ir pabego ...
Hmmmmmm
magyar
:D. Bet tau gerai einasi :).


varnas
Taigi savo komanda perleidziu ProstoSLG gerbkit mylekit auginkit bb fana
Vis dar updeitinsiu info puslapyje ir jei reiks spresiu konfliktus ar su taisyklemis susijusius klausimus. Bet uz For Fetish We Fall komandos vairo stoves ProstoSLG.
Sekmes jam !
Hmmmmmm
blackfishas
as you say. beje raportą kažkada reikia tau atsiųst.
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Kronas
Mes su Rudolfu reguliarųjį sezoną baigėm žaist, o jūs?..

Vakar susitiko "D6 Dombos" ir "Dwarf Grudgebearers" komandos. Žmonės eilinį sykį žaidė namų arenoje, tačiau žiūrovų susirinko ne per daugiausiai, nes esant gražiam orui, daug kas mieliau tvarkėsi savo kiemus ar braidė po patvinusius upelius, nes iš dvorfų gražių rungtynių tikėtis buvo beviltiška.
Tačiau rungtynės buvo gan rezultatyvios, įdomios ir įtemptos. Po to, kai antru ėjimu Dieter Buterbrotchen įnešė touchdown'ą, dvorfų slayer'is Ungrim Angryfist įsiuto ir pasiuntė ogrą ant neštuvų. Antras ėjimas ir "D6 Dombos" jau prarado savo ogrą! Tai žmones ganėtinai sutrikdė ir jų žaidimas pradėjo strigt. Ketvirtam ėjime medikai išnešė Hans Durak'ą ir po ėjimo jau dvorfų bėgikas (ar ėjikas?) Snorri Sharpfist jau staipėsi su kamuoliu, stovėdamas už galinės linijos. Rezultatas išsilygino: 1-1.
Antro kėlinio pradžioje "D6 Dombos" ultros nusprendė atkeršyti už ogrą ir akmeniu trumpam apsvaigino tą patį Ungrim Angryfist. Neilgai trukus medikų pagalbos prireikė Winfried Chabesgewust'ui, o dvorfų bėgikas, norėdamas pasirodyti taip pat ne iš kelmo spirtas, "labanakt" tarė Dieter Buterbrotchen'ui ir dar po dviejų ėjimų vėl įnešė touchdowną. Toliau vyko nereikšmingi pasistumdymai ir pasispardymai, o rungtynių galutinis rezultatas: 2-1 "Dwarf Grudgebearers" naudai.
If you kill one man you are murderer.
If you kill ten you are a monster.
If you kill a hundred you are a hero.
If you kill ten thousand you are a conqueror!
Boyar Aleksandr of Kislev
uruk-hai
Sveikiname Grudgebearers su pelnyta pergale. Sveikiname save kad tik viena karta pamirsiau turn counter pastumti. (praeita karta turbut 6 kartus pamirsiau. ;))