Temos peržiūra
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Infinity
INFINITY apie patį žaidimą
magyar
Cia visai handy apzvalgele apie Tohaa (2nd ed laiku), trumpai ir aiskiai:
http://www.belloflostsouls.net/2013/03/infinity-tohaa-first-impressions.html

Pagrindinis privalumas ir trukumas, tai ir yra kad Tohaa gali bele kiek tureti tu Fireteamu (cia pliusas), taciau juos lengva isrinkineti, nes max 3 modeliai ji sudaro (cia minusas, nes uztenka viena nupilti ir dabar nespesi leisti Command tokenu). Nu ir aisku niekada negausi bonusu, kuriuos duoda 4/5 sulinkinti troopsai.
Redagavo magyar 2015-01-07 13:33


Necrontyr
Dėl N3 taisyklių, tai niekas iš mūsų dar nėra išbandęs jų mūšio lauke, taigi viską ką kalbam tėra spekuliacijos :). Aš pats gal dar tik pusę taisyklių teperskaičiau. Turėtų būti viskas daug aiškiau/paprasčiau/suprantamiau, bet žaidimas neturėtų prarasti savo taktinio/strateginio gylio. Aš, manau, žaidimo pobūdis iš esmės nepasikeis, liks tas pats geras Infinity.
blackfishas
Gedai, jamk tu tą infinity. ne pirmas kartas
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
TerTer
Nu va prisijungiau ir as prie Infinity. Isigijau Tohaa
Klausimas kiek pas jus turnyruose ir pan priimtina proxy? Pvz jei ginklas Combi Rifle, nori HMG ir pan? O ir pvz jei kazkoks modelis, kita vaizduoja? (Pradzia, kol viskas dar neisigyta idomu)
Viskas prasideda nuo idėjos!

Warmachine/Hordes: Cygnar
Flames of War: Germans
X-Wing: Rebels
null
Sveikinam prisijungus
Proxy yra visiškai priimtina, tik papildomai skatinamas jų nenaudojimas. Paprastai turnyruose skiriami papildomi taškai, jeigu visi modeliai dažyti arba nenaudojami pakaitiniai.
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
Marukas
Nenorejau pradeti naujos temos, tai rasau cia... nes tai ka rasysiu yra apie pati Infinity zaidima
Parasysiu savo kuklia nuomone ir kaip man atrodo. O man atrodo, kad proxinimas Infinity zaidime sukelia ganetinai juntamu problemu.

Pirmiausia: net ir nepazistant prieso armijos, po keliu zaidimu pries armija be proxi modeliu, naturaliai pradedi atpazinti modelius ir jau mazdaug isivaizduoji ka jie gali ir ko tiketis. Dingsta dazna fraze "kas jis? ka jis daro?":)Pastoviai proxinant modelius, sunku isiminti ir suprasti kas yra kas.

Antra: zaidziant su proxi modeliais, kai kurie tikrieji modeliai netenka savo taktiniu galimybiu, pvz. mano Haqqislam turi toki Hafza Unit kuris turi Holoprojector 1... Ta prasme as galiu padeti vietoje Hafza modelio koki nors kita modeli, pvz. Taurega snaiperi arba koki nors heavy infantry, ir priesa tai turetu suklaidinti, o kaip gali suklaidinti jei ant stalo yra proxi modeliai??? gaunasi kad visi modeliai turi holoprojector 1 ? neblogai...

Mano nuomone, dazymas nera butinas (aisku butu gerai bent washu nutepti), bet proxinimo reikia vengti, nes tai kenkia paciam zaidimui, klaidina priesininka,ir gadina zaidima.
Neturi modelio? zaisk su tom ka turi.. veliau nusipirksi tai ko tau reikia. Nepatinka oficialus modelis, ok naudok kazkoki kita maksimaliai panasu tematiskai, bet aiskiai apie tai pranesk priesininkui, ir pakaitinis modelis kiekviena karta turetu vaizduoti ta pati modeli. Pakaitinis modelis yra naudotojo problema, ir neturetu buti paverciamas oponento problema...

O siaip peace, love and flower power
Hordes-Trollbloods
WM-Khador
mk2:W-11,L-15
mk3:W-9,D-1,L-5
Infinity- Haqqislam,Morat Aggression Force
Malifaux-The Guild


Blogas apie miniatiuras :http://mwargaming.blogspot.com/
Praetor
Stipru, Marukai Visom keturiom už, deja, ne visada tą galima įgyvendinti.
Redagavo Praetor 2015-02-08 21:18
Warmachine (Khador)
Malifaux (Rasputina)
AKu
Iskart akau sori jei ka izeisiu ir jei tai neatitiks kai kuriu paziuriu bet tai tiesiog yra mano nuomone ir mano kreivu akiu, bei kvailo proto samprotavimas.

Taip taip butu gerai, bet deja viska susipirkt kainuotu labai brungiai, o zaist pastoviai su tais paciais butu tiesiog neidomu nes visalaik zaistum tapati zaidima.

Su tavim Maruk suzaidem tikrai nemazai partiju, tu neproxini ir pas tave net viskas dazyta, taciau as visiskai neisivaisduoju ka tavo figureles daro, nes man jos visiskai identiskos, sugebeciau atskirti nebent motociklininka nuo nemotociklininko. Tai jokiu budu nepriekaistas tau! Tiesiog man tos figureles yra ar tai permazos ar tai per vienodos. Bet man jos nieko neissiskiria ir as nzn kur kuri figurele pas tave ir ka kuri daro taip pat kaip ir del mano shavasciu as pats sunkiai pasakyciau kur kuris modelis

Bet ideja taip ji yra gera. Del taisykliu naudingumo tai manau yra ju ir daugiau su klaustuku ant naudingumo. Elementarus pvz impersonatorius. Pas mane armijoj yra tik vienas modelis su ta galimybe, tai kas po tuo imp markeriu galetu sleptis??
Kauno "Legatas" klubo prezidentas.
Kreipkitės, padėsiu

X-wing: just Scum & no villains
Infinity: CA
TerTer
Sutinku su Maruku, marukas gal man atleis, kad pries ji naudojau proxy, nes dar isigt nespejau ir noob esu

Bet siaip jo, pries maruka jau zaidziau 3-4 musius ir pradedu suprasti, kur kas jo mazdaug. Dideli dedes su HMG, sniperiai kiek pavojingi. Kad paprasti biciukai, yra paprasti, kas pas ji armijoje turi Flame, turbut po siandien pradesiu atsimint kas turi Chain rifle (nes nusvilau nuo ju)

Taip kartais paproxinti viena, bet pvz tada jei iseina proxinti reiktu su ta pacia figurele :P, kad priesininkui butu lengviau, jei ji nenaudojama kaip orginali

Marukai, pazadu nudazysiu armija, kai gausiu savo dazus oranzines spalvos (Matei WM, kaip ir nudazyta pas mane )

Cia vel nieko pries nieka neturiu, tik asmenine nuomone, kad proxy reiktu vengti (Taip dabar kaip naujas as paproxinu kelis modelius, kur renkuosi ka sekanti pirkti)
Viskas prasideda nuo idėjos!

Warmachine/Hordes: Cygnar
Flames of War: Germans
X-Wing: Rebels
Luxis
Galiu sakyti tik tai už save - su mano nekokiom akym ir skylėta atmintimi, priešo modelio atpažinimas yra mano paskutinė problema. Perku ir dažau tą, kas patinka, kas įkvepia, ir "laukiu" iš oponento to paties. Jeigu turnyro taisyklės reikalauja specifinių modelių, aš esu labiau linkės praleisti eventą negu ruošti armiją iš turimų originalių burių. Aš niekada nežaidžiu dėl pergalės - mane domina procesas ir įspūdingos armijos tarp gero tereino ir ant atitinkamo stalo. Jeigu mano žaislai klaidina oponentą - atsiprašau, bet turbūt teks pridėti parašą po savo skelbimais "proxy used and enjoyed here".
Batma
Čia yra amžina tema mūsų hobyje, ir deja niekas pakolkas nesugalvojo sprendimo tinkančio visoms pusėms:
ir tiems kam norisi žaisti FOTM armijomis neišleidžiant daug babkių
ir tiems kam oficialūs modeliai baisi, bet armija patinka
ir tiems kam oficialūs modeliai per brangūs, galima pasidaryti pačiam pigiau
ir visiems kitiems, kurių hobio supratimas ir prioritetai skiriasi nuo tavo
Marukas
Na convertas nera jau visai proxi modelis, bet konvertuoti modeliai yra slidus reikalas...
Is principo as visada uz gerai konvertuota modeli.
Proxinimas neturi buti standartas, tai turetu buti isimtis.

Bet cia mano nuomone ir ji nebutinai turi sutapti su kitu zmoniu nuomone
Hordes-Trollbloods
WM-Khador
mk2:W-11,L-15
mk3:W-9,D-1,L-5
Infinity- Haqqislam,Morat Aggression Force
Malifaux-The Guild


Blogas apie miniatiuras :http://mwargaming.blogspot.com/
Luxis
Marukas parašė
Bet cia mano nuomone ir ji nebutinai turi sutapti su kitu zmoniu nuomone


Būtent! Bet gerai, kai sutampa.

Butelių kamščiai leidžia žaisti, bet žaidimas praranda žymią dalį savo žavesio, tampa "grynų sportų" (vėl gi, mano nuomone). Bet jeigu pakaitinis modelis turi tą pačią skalę, yra lengvai išskiriamas iš kitų modelių su skirtingom taisyklėm - aš asmeniškai neturėsiu problemų "privačiuose žaidimuose", ir nėra principinio skirtumo, ar tai piniginės ar skonio reikalas. Vat jeigu prasideda "šis 34as atvaizduoja "pantera D", o šis - "jagdpanterą", tada jau ir aš greičiau pabėgsiu į krūmus.


Turnyrai ir kiti eventai - tai jau skirtingi dalykai, ir ten viską apsisprendžia rengėjo taisyklės.