Thread view
WarGames » Veikla » Dirbtuvės
dazai
Ainis
Parduotuveje tikrai surasi (nori to ar nenori) daug zmoniu kurie tau pasiulys kokias spalvas jamti,del to gali nesijaudinti :).
WAAAGH!!!
spyglius
o veliau, jei noresi daugelio odos atspalviu (ar netik odos), tai galesi dar dasipirkt
Darius
nu jo reiks 70Lt gaut ir ant dazu isleist.
Darius
na shtai senis dave pinigu tai dabar teliko atvaziuoti.
Nomad
Juodą spalvą gruntavimui irgi geriau skiesti?
Ein Verein, ein Spiel, ein Führer
Darius
aciu uz patarima
spyglius
gruntavimui galima naudoti ir aerozolinius (nitro) juodus ar baltus dazus. kai kurie zmogai sako, kad te dazai numusa visas detales, bet tikrai ne. tiesiog jei daug purksi, tai ir daug turesi . tik yra viena beda ta, kad pastatyta kurnors figurele ir apacios nera nudazoma, o rankose laikant ir purskiant tavo letenos pacios pajuoduoja. neuzpurkstoms vietoms tada jau griebiame teptuka su dazais ir gruntuojame. taip purksti labai apsimoka terrain'o dalis, ar kelias figureles. ir greiciau, ir pigiau. o del kokybes tai pilnai uztenka
spyglius
Nenorėjau kurt naujos temos, tai prie šitos turėtų tikt. Nusipirkau juodų Vallejo dažų tūtą, bet jiems išdžiuvus juoda yra blizgi, o ne matinė. Ar aš kažko apie juos nežinau, ar jie šiaip lėvi?
374
Klausimas kokie juodi vallejo dazai? Vallejo gamina daugybe įvairiausių dazų.
البوراك المجد
spyglius
Game color akriliniai, etiketė viršuje beveik juoda, apačia raudona, pirkti "Rikyje". Niekur neparašyta, kad blizgūs, tai lyg turėtų būt matiniai..
maGE
Gal ten Model color?
Liberate tute me Ex Infernis!
spyglius
Game color. Mažom raidėm parašyta - opaque water based acrylics. For plastics, metals, etc. Shake well.
magyar
Spalvos kodas 72051 ? Ant etiketes prie pavadinimo turi būti parašyta.


Plaukai
Pritariu spykliui, turiu valejo game color iš dažų starterio, kur su kažkokiu kareivuku buvo - tikrai blizga ir net labai ryškiai, naudoju tik gruntui, nes kaip ir padengus dažais nesvarbu pasidaro.
Rats as tall as man, and blessed with the most vile intellect and cunning. They are the dark side of our souls, come to destroy us for our sins. (Albrecht of Nuln)
spyglius
Taip, kodas toks.
Batma
Hm... keista, pas mane ne viena is vallejo game color spalvu neblizga...
Plaukai
GW Chaos blackas man priimtinesnis vienareikšmiškai.
Rats as tall as man, and blessed with the most vile intellect and cunning. They are the dark side of our souls, come to destroy us for our sins. (Albrecht of Nuln)
spyglius
Man irgi, ir indelis patogesnis bet šiuo metu d6'uose nėra chaos black'o :@
danis2005
Gerai, kad juodos nei kaip grunto nei kaip spalvos nenaudoju, bet jo, Vallejo juodas mėgsta pablizgėt, dėl to jį maišau su Heavy Charcoal ir gaunas labai gera juoda.
spyglius
Heavy Charcoal yra kokia spalva? Nesigaudau vallejo spalvu schemoj