Thread view
WarGames » Wargames - mass battle » Warhammer 40K
Mūšio protokolas: 1250 pts. Eldar vs. Tyranids
Demord
Antros paskutines citatos puses neperskaitei Na aisku siaip tokie dalykai priklauso nuo zmogaus, kaip jis ka pats megsta naudoti, taip kad griztant prie pacios pradines temos, listai nezaidzia, zaidzia zmones, tad net ir gavus tournament cempiono is GW lista visai nereiskia, kad darysi visus is eiles.
We are returned!
Chaos Space Marines, Black Legion.
I-Kian
Eldar, Biel'tan.
Mirtis offtopic'ui!
Kewliukas
Darkwind parašė:

... Jei visos strategijos butu remiamos ant dice luck tai turetu butu labai daug pralaimejimu. Nuzudyt 5 termikus per viena turna su DA labai jau gincitynas reikalas. Geriausiu atveju 3(jei prieshas nemeto taip figovai kaip ash), po ko lieka 2 termikai su asscanonais ir pasheria serpenta arba tuos pacius DA labai neskaniu lietuciu.
, ishskyrus galimybe man permastyti hawku panaudojima....


Na jei butu labai daug pralaimejimu tai butu ir labai daug laimejimu, o luck yra luck bet saudant su Guide ir Doom'u na tikimibe to pacio "luck'o" isauga labai na aisku terminatoriu armor save duoda savo bet is kokiu 15 kauliuku 1-5 iskris vienetai :(.
Beggining Of The End
vytzka
Darkwind parašė:prisimink mes kalbejom apie 12 asscanonu ginkluota termiku lista:D 3 landspeederiai su ass canonais sudaro vos 1/4 sito kiekio).

Primink, kaip tu zadi paimt i standartini FOC sesis terminatoriu squadus su 12 asscanu?
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
Drakar
Darkwind parašė:
tiems kas nezino kas yra blessed hullas primenu kad tai aptashkymas tanko imperatoriaus ishmatom nuo ko staiga spindulio jega prilygstanti mirshtanciai saulei, a.k.a. supernovai staiga praranda savo savybes ir tampa doxlu weaponu silpnesniu uz sumauta lascanona jei leisit emocionaliai ishisreikshti )


labai juokingas pareiskimas
dvi pastabos
1. ne ta rase atzaidineji - pereik i chaosa
2. taip imperatoriaus net ismatos stipresnes uz super sena eldaru technologija. pagalvok kaip baisu visa kita o tu dar bandai abejoti kad jis didis
"To the darkness I bring fire. To the ignorant I bring faith. Those who welcome these gifts may live, but I will visit naught but death and eternal damnation on those who refuse them."
[center]http://i25.photobucket.com/albums/c90/LoadBunn