Temos peržiūra
WarGames » Wargames - mass battle » Warhammer
Vilniaus krizė
Saulius
Gali pasidomėti kiek klubų Anglijoje ruošia ETC komandas ir kaip jie žiūri į "Stead Fast" taisyklę?
Just small amount of people know - what to do with freedom!!! Just few of us deserve real freedom!
Kauno WHFB Legato klubas
WHFB : Vampire counts 1000pt / Ogre Kingdoms 3000pt / Tomb Kings 2800pt / Dwarfs 3000pt / O&G 1500pt
DW : Russian coalition
Stroganrog
1. Kas yra ETC komanda?

2. Taisykle yra taisykle, o homerule pats supranti Turnyruose naudojama kas parasyta (oficialios taisykles), smulkesniuose susitikimuose buna isimciu ar pakeitimu.

3. Na, suziureti visus UK klubus, o dar ir issiaiskinti kaip ir kas naudoja viena ar kita taisykle - darbas apipenas, neprasyk - neuzsiimsiu Pasakysiu tik tiek, kad Londone yra virs 40 klubu, kuriu nariu skaicius 10+ ir jie pilnai aktyvus, nors kai kurie savo website'u ir neturi (ta pasiaiskinau), o kiek yra tu, kurie bim bam (ar nariai vieno namo gyventojai, ar pagal nuotaika zaidzia, ar tik turnyriniai), tikrai nezinau ir vargu ar kas zino.

4. Paklausiu 3 karta - AR KAS GALI PAAISKINTI, KODEL RUDOLFAS NEBEORGANIZUOJA TURNYRU???
Saulius
Rudolfas pardavė verslą ir grįžo namo.
Just small amount of people know - what to do with freedom!!! Just few of us deserve real freedom!
Kauno WHFB Legato klubas
WHFB : Vampire counts 1000pt / Ogre Kingdoms 3000pt / Tomb Kings 2800pt / Dwarfs 3000pt / O&G 1500pt
DW : Russian coalition
blackfishas
Ačiū, Kikai. Laikyk kardaną ir savo marauderius! vadinas čia tik LT (VLN) krizė. Kaip ir sakiau - bus aktyvus lyderis (lyderiai) bus ir geimas. psakant, kaip pasiklosi, taip ir OP!
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Stroganrog
Prasom Kostai!

Truputi prasiplesiu - patys britai (cia kalbu apie senius, true geimerius) gerokai dejo ant GW, kadangi jiems patiems visiskai nebestovi ant nauju kainu (resinas irgi ne prie sirdies, taciau jei nori isigyti kokia 7 ar 8 armija :D). Todel 'berniukai' ir 'mergaites' perka is mazesniu parduotuviu, kur kainos lyginant su GW mazesnes.

As ir London Legion Club nariai perkames is http://www.darksphere.co.uk/
Gauname visai malonia nuolaida Pasiziurekite - ten yra ir kito gerio (ziurau i Rikio puse).

O del tos krizes - tai gal nebesvaikite. Turnyriuka organizuoti kur kas lengviau nei pirstus, tsakant.

Tad laikykites ir zaiskite, jei noro tik yra.

P.S. jei dar kokiu klausimu - rasykit
Kronas
O šiaip ne tik pas mus žaidėjai kelia tokius klausimus:
http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic.php?f=3&t=94833
If you kill one man you are murderer.
If you kill ten you are a monster.
If you kill a hundred you are a hero.
If you kill ten thousand you are a conqueror!
Boyar Aleksandr of Kislev
Brother Ordo
Necrontyr parašė:

Bet kaip jau sakiau, mes labai smagiai pasižaisdavom 40k be jokio palaikymo su lego, kinderiais, plastikiniais silkių kibirėliais (monolith'ai) ir buvom visi patenkinti.


Kolega Tomas labai gerai pastebėjo. Galbūt asmeniškai pradėčiau nuo to noro, susibūrimo klausimo taip pat.
Prieš milijoną metų, tuometiniame "Dorade", mūsu wargeimerių buvo kiek? Aš, Tomas, Mindaugas, Dargiris, Dima, Todazas, Katinas, ir Žalias, na karts nuo karto dar vienas kitas ( kas žinos tas žinos ), bet esmė, kad neturėjom beveik nei figurkių nieko, ir pasidarydavom ir mini turnyrus, ir žaisdavom su lego ir kinderiais ir plastikiniais kareivėliais. Ir kažkaip sugyvendavom su "madžikistais" ir viskas buvo labai gerai. Taip kad "atmazai" įvairiausi, tik leidžia suprats, kad darot tai kas Jusm nepatinka.

Kitas dalykas, dėl to "atsisakymo". Tais laikais ( gerai labai pirmame puslapyje starfishas paminėjo ), kad ten pvz. svajoti kad ten sėdėsi, dažysi figūrėles, vartysi knygas ten ir tt ir panašiai buvo nu kažkokia nepasiekiama svajonė. Taupyti pinigus, galvoti, kad ten tą, aną atsisiūsi. Vyravo kažkokia romantika, kas liečia GW produkciją, ir geiminimą. Bent jau man asmeniškai atrodė, kad žaidžiu, ir galiu prisiliesti prie vos ne epiniu tapusiu pasauliniu stalo žaidimu ir panašiai ...

Kažkada taip ir buvo. Bet pažiūrėkit realiai. Čia manau neįmanoma tiek metų išlaikyti tokias pozicijas. Viskas keičiasi. Didesnės galimybės, didesnis akiratis skatina pasirinkimo laisvę, ir tiesiog ... Viskas su laiku tampa gražiu atsiminimu.
Tačiau kitas lazdos galas yra pati GW - su savo "money oriented" projektais, tais "užbūstinimais" figurėlių ( kaip kmodelių ) pridauginiamis viską sugadino. ( įdėjau į pardavimą dar beveik naują Demonhunterių codeksą -jau man rašo naujas išleistas naujos figurkės multi-metal ir panašiai) nu čia tik laiko klausimas. GW era jau eina į pabaigą.
Pasirinkau Space Hulk ir esu laimingas - kada nori išsitrauki, sužaidi, numalšini troškulį ir viskas.

Visi po trupučiuką ta pradeda suprasti, todėl kiti stalo žaidimai šiuo atvėju tampa alternatyva, ir kaip matome dar net geresne. ( Infinity tarkime )

Ačiū už dėmesį. Peace.
Restore the honour of the shamed fallen through the death of your foes!
Paralius
Ditto.
lostangel
jo seni geri Dorado laikai:) nostalgija.
taciau ir dabar lost galima:) reikia noro ir pagarbos kitam
WHFB games 4, 6, 7, 8 edicijos
Bretonnia 6000 pt
Demons of Chaos 8000 pt
For the Lady
Marukas
Uzsieni irgi kelia tokius klausimus, nuomones ir situacijos skirtingos, vieni 8ed patenkinti kiti ne, vienur zaideju padaugejo, kitur sumazejo

kas netingi skaityti:
http://www.warseer.com/forums/showthread.php?t=302207
Hordes-Trollbloods
WM-Khador
mk2:W-11,L-15
mk3:W-9,D-1,L-5
Infinity- Haqqislam,Morat Aggression Force
Malifaux-The Guild


Blogas apie miniatiuras :http://mwargaming.blogspot.com/
lostangel
tingim:)
WHFB games 4, 6, 7, 8 edicijos
Bretonnia 6000 pt
Demons of Chaos 8000 pt
For the Lady
Plaukai
http://investor.games-workshop.com/wp-content/uploads/2011/07/2011-Full-Year-Report-and-Accounts-full-25-July.pdf - čia, beje, yra GW ataskaita metinė veiklos Kaip supratau, jų pelnas nuo 2009 m. smuko visais 1,4 % ir dabar per metus jie prasuko vos 123 milijonus svarų sterlingų. Nekvepia pasaulinio masto krize, nors tu ką.
Rats as tall as man, and blessed with the most vile intellect and cunning. They are the dark side of our souls, come to destroy us for our sins. (Albrecht of Nuln)
Paralius
Naaaa, smuktelėjimas, bet visai nedidelis. Įdomiau, kad pardavimai augo tik UK - ten, kur buvo daugiau dėmesio skiriama hobby centrams ir promotinančiam personalui. Galima pakapstyt ir daugiau, pvz., ženkliai sumažintos išlaidos platinimo vietų išaikymui - kažin ar ir kitais metais gausis dar kartą taip pat apkarpyt išlaidas, įsigyta gamybos įrenginių (tikėtina dervos liejimui) - dar vienas ženklas, kad resin modeliai pakeis visus kitus, kad tik vienas akcininkas pelną investavo į įmonę - šiek tiek peno pasvarstymui apie jų nuotaikas, ir pan. Vistik išvada, liečianti mus - nebus aktyvaus žaidimo palaikymo, nebus ir žaidimo. PP tai suprato pirmesni, todėl dabar jiems tenka atsiprašinėti, kad nespėja lieti miniatiūrų, nes jas per greit išperka.

P.S. gal kas nori totalizatoriu paorganizuoti dėl sekančių metų GW rezultatų?

EDIT: Nuo 2009 jų pelnas išaugo maždaug dvigubai su maždaug tokia pačia apyvarta. Strategija "įdėk mažiau miniatiūrų ir padidink kainą" veikia puikiai. Tikėtina kitų metų ataiskaitoje irgi įžvelgsim panašių tendencijų.
Redagavo Paralius 2011-11-22 13:44
Marukas
Nereikia pamirsti, kad GW figurelemis prekiaujama jau eile metu, ir rinka yra jomis prisisotinus, norint pradeti zaisti tau net nereikia eiti i parduotuve pirkti nauju figureliu, gali jas nusipirkti per skelbimus ar ebay ir panasiai. Todel kas kazkiek laiko jiem reikia perleisti edicijas, armiju knygas ir leisti naujas figurles, kad islaikyti pardavimus.
Mazos firmeles tiesiog bankrotinasi, kai rinka prisisotina figurelemis.
Hordes-Trollbloods
WM-Khador
mk2:W-11,L-15
mk3:W-9,D-1,L-5
Infinity- Haqqislam,Morat Aggression Force
Malifaux-The Guild


Blogas apie miniatiuras :http://mwargaming.blogspot.com/