Temos peržiūra
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Infinity
Mūšių ataskaitos
null
Mindaugai, Magyar,
tai kuo jūsų susišaudymas sekmadienį baigės?

Ir truputį ne į temą: pasirodė visai įdomus straipsnelis apie Nomadų Sputnikus. Bus įdomu išbandyt.

http://www.infinitythegame.com/infinity_ENG/index.php?option=com_content&view=article&id=361:sputnik-tactical-guide-pt-13&catid=53:blog-de-tactica&Itemid=162
Redagavo null 2009-10-14 07:51
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
magyar
Aaa teisingai. Tai abu musius butu galima ivardinti kaip charontido ir malignos'ų snaiperio kova pries PanOkeanijos Goliath'ą - Aguila Guard. Kaip matei, pirmam susirėmime mušio baigtį nulėmė charontido paleistas šūvis su kritine sėkme (lucky me :D). Visa kita, kaip sakoma, buvo technikos reikalas, o juodą darbą atliko snaiperis.
O antrame snaiperis pradėjo visai neblogai, pašalino kamau su granatsvaidžiu, bet čia atėjo Aguila Guardas ir viską sugadino, tiksliau, nupūtė nuo stalo.

Pamoka aiški:
a) jeigu imi charontidą, tai imk su kulkosvaidžiu ir vizoriais.
b) 160 taškų mūšyje to charontido iš viso nereikia.


magyar
Na ką čia daug rašyti. Vakar ateiviai pasikrovė visuose frontuose.


null
Man atrodo, kad ateiviai vakar buvo paprasčiausiai netinkamos nuotaikos. Nusiteikimas labai svarbus bet kokiame darbe, o kare - ypač

P.S. primygtinai siūlau jau po truputį pereiti prie misijų ir scenarijų. Jų galima rasti čia:

http://www.bibliotekfiles.com/index.php?option=com_rokdownloads&view=folder&Itemid=3&id=8:misionesmissions
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
magyar
Mano planas buvo paprastas: Charontidas su plasma (leitenantas), Rasyatas su boarding shotgunu (martial arts L3), malignos sniper ir pora moratu.

Viskas atrode paprasta. Snaiperis turejo nuimti aquila guarda. Kadangi Charontido WIPas 16, nesunkiai gavau pirma ėjimą. Deja, pataikyti snaiperis su aquila guardu turejo visiskai vienodas sąlygas, buvo jo vienas šūvis prieš mano du. Spėkit kas laimėjo? Automedikitas irgi buvo nugesintas, malignosas uzsilenkė. Paskui buvo nuleistas Rasyatas, sikart pakankamai apdairiai, nors jis vie tiek sugebejo nusidispersinti. Bandydamas nusauti elementaru fusilieriu su dviem suviais ir geresnem sąlygom pataikyti irgi gavo kulka ir jam sita kampanija pasibaigė. Na o charontidas daug lakstė, sprogdino croc-mano padetas minas, kol galų gale jį irgi nukalė. Arti prieiti nepavyko, o iš toli plasma rifle'as nefektyvus, ypač kai tave atidžiai stebi aquila guardas. Peršasi išvada, jog laikas pradėti mąstyti apie labiau sneaky taktikas.


null
Arba įvesti "sunkiąją artileriją": Cascudą, o gal net ir Avatarą Snykinti sunku, kai mūšio lauke tas parazitas su MSV Lv3.
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
Mindaugas
Aquila su savo BS'u ir HMG, pats kaip snaiperis gaunas:D plius niekingi 4 armoro ir 2 woundai>:} galima beveik atvirai jį pastatyt, visiem malkų pakraus, kad ir ne jo ėjimas (čia spėju per drąsiai pasisakiau:D). Prieš tokius rembakus, pakol toli, tik koordinuotais orderiais.. arba dar kietesniais rembakais:D O su rasyatu tai nemaloniai nustebinai, reikia pradėti naudoti total reaktion robotukus, nes priviso visokių kačių..
Be aware of all seeing eyezzz...
magyar
Zodziu, ieskosim vaistu pries ta rakshti uzupakalyje. Siaip, nesu dar tiek daug musiu suzaides, bet jau pastebejau, kad CA daznai susiduria su SWC bedomis. Daug ten viskas pas juos kainuoja.


null
Kažkaip pamiršome paminėti, jog aną trečiadienį "FUROR" klube vyko istorinės kautynės - pirmasis mūšis, kuriame kovėsi "net" po 300 taškų vertės būriai, kuriems vadovavo "net" po du generolus

Epiniame konflikte, kilusiame dėl kelių tualetinio popieriaus rulonėlių, dalyvavo jungtinės Yu-Jing (White Dragon) ir nomadų (null) pajėgos prieš PanOsus (374 ir Mindaugas). Įnirtingoje kovoje nomadai ir Yu-Jingai gavo į kailį ir buvo priversti tepti slides, nors reikia pasakyti, ir oponentai neatrodė labai gyvybingi. Švelniai tariant.

Bet kuriuo atveju, "Infinity" žaisti "du prieš du" yra, IMHO, labai smagu
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
magyar
Gaila, kad šį happening'ą man teko praleisti, turėjo būti FOON. Šį trečiadienį aš tikrai būsiu.


null
Sekmadienį vyko įnirtingos kovos, kuriose PanOsai (exonn) įkrėtė Ariadnai (Sem), o paskui ta pati Ariadna sužaidė lygiosiomis su nomadais (null). Pagaliau pamatėme kaip reikiant siautėjantį Ariadnos vilkolakį, seržantą Duroką, visame gražume - pirmosiose kautynėse jis neblogai prasinešė per PanOsų pėstininkus, kurie, tiesa, jį galiausiai ir prisiuvo. Su nomadais tas pats triukas Durokui nepavyko - kaip jau kažkada minėjau, mūsų robotukai, ypač Reaktion Zondai nepasižymi ypatingu humoro jausmu, todėl kai pamato šokinėjantį vilkolakį, užuot ploję katučių ir krykštavę, šaudo. Sunkiuoju kulkosvaidžiu.

Beje, Infinity kautynės miške atrodo gerai ir vyko, mano galva, visai įdomiai. Šiek tiek daugiau detalių ir vaizdų galima pamatyti exonn bloge. Už ką jam ačiū

O vakar ginklus surėmė nomadai (null) ir PanOsai (Mindaugas). Kovėmės dėl į avariją patekusio kebabų autobusiuko, įstrigusio miesto vidury - abi pusės baisiai norėjo ėst.

Įdomiausia, kad kovos lauke pasirodė daliniai, kurių iki šiol nenaudojome - Santiago riteris ir Tsyklonas. Riteris pasirodė esąs nuožmus ir pavojingas sutvėrimas, sakyč, niekuo neblogesnis už kitus PanOsų sunkiuosius pėstininkus, o jei ne vieno varžto galvoj (šalme) trūkumas (a.k.a. frenzy) - dar ir geresnis. O Tsyklonas - klastingas sutvėrimas, nors kol kas neparodė visko, ką sugeba.

Su sąlyga, kad nomadai buvo ilgiau neėdę už panosus, gavom stipriai lupti - kraupiai nekrito kauliukai, na, ir kelios klaidos... Laukiam kitų mūšių.

P.S. visada kviečiame ir kitus žaidėjus, neabejingus smagiam pasipėrimui Sci-Fi stiliuje, prisijungti. Taisykles paaiškinam (paprastos jos), modeliais aprūpinam, o emocijos (daugiausiai geros) ir nuo prakaito šlapia nugara - garantuotos
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
magyar
Riterio apibūdinimas skamba įkvepiančiai, o kas bus kai Panosai gaus tuos savo riterių ordinus? :D.


null
Tada, ko gero, ateis ilgai atidėliojamas metas man pagaliau įsigyti Szalamandrą... prieš ugnį - ugnimi
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
null
Trečiadienį įvyko nemalonus incidentas: pavojingus psichinius ligonius įiš vieno beprotnamio į kitą gabenęs nomadų konvojus pateko į Ariadnos pasalą. Tankhunterių apšaudomiems klajokliams neliko nieko kita, kaip tik paleisti pacientus iš konteinerių, prieš tai sušvirkštus jiems raminamųjų poveikį naikinančio preparato.

Žinoma, morlokų sveikatos būkle buvo deramai rūpinamasi: pacientus lydėjo medikė ir jos zondbotas. Tiesa, kai morlokai pribėgo prie ariadnos kovotojų, paaiškėjo, kad medikų pagalba praverstų ir jiems, nes psichai elgėsi kraupiai. Pavyzdžiui, vienam tankhunteriui atsisakius atiduoti ginklą, morlokas jį išlupo iš rankų... kartu su visomis rankomis.

Kad ir kaip būtų gaila, ilgainiui ligoniai buvo neutralizuoti, tada į darbą stojo konvojus: Intruderis su HMG kartu su viena desantininke pribaigė, kas buvo likę iš Ariadnos kariuomenės.

Jei trumpai, tai morlokai + medikai ir zondbotai + intruderiai (galintys šaudyti kiaurai dūmus ) yra visai linksma kombinacija.
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
exonn
Pirmojo infinity mūšio Hexagone reportas:

http://www.exonngames.com/?p=603
Mindaugas
Malonu girdėt, kad ne tik Vilniuje kažkas vyksta:)
Vakar Panosai pirmą kartą susitiko su TAGu - SZALAMANDRA. Ne toks jau ir baisus tai padaras:D Užvertė tik Bagh Mari, Sierra dronbotą ir įvarė Aquilai vieną woud'ą (beveik pusė mano armijosXD). Po to šiaip ne taip užsilenkė.. gerai, kad Tomcato abi rankos kairios (nesugebėjo pataisyt robotuko ^__^), nes jaučiu ir per kitą pusę armijos būtų praėjęs. Vienžo ne vietoj iššokęs Akalis pasimirė, Tomcat'as damušė Aquilą, truputį pasišaudė su mano hackeriu ir balius baigtas..
Be aware of all seeing eyezzz...
null
Na, TAGais, kaip ir bet kuo kitu šiame žaidime, reikia mokėti naudotis. Szalamandrą išleidau pabėgioti jau antrą kartą, ir ji pasirodė maždaug dvigubai geriau negu pirmą. Stengsimės išlaikyti tokį progresą

P.S. kaip sau norit, bet jausmas mesti penkis kauliukus, kai Szalamandra kala iš savo hyper-super-puper-kulkosvaidžio yra labai geras B)

P.P.S. Kaunas - welcome to the front!
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
exonn
Sekamdienį būsiu Vilniuje su savo armija... Tai tikiuosi jog bus naujos medžiagos reportų rašymui... Reik bandyt misijas.
null
Po šimts, smagu būtų susiremti su Hakiais, bet rytoj užimtas šeimyniniais reikalais
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
Mindaugas
Na ką.. Atrodo Panosai pradeda pralaimėjimų maratoną:D Šian patyrėm du pralaimėjimus prieš Haqqislam'ą. Mūšiai buvo labai smagūs. Pradžioj viskas ėjos lyg pagal planą: Sierra dronbotas sėkmingai išmėtydavo minas, crocmanas eliminuodavo dalį orderių gamintojų, Tuareg snaiperis buvo priverstas slapstytis nuo Aquilos. Bet tada prasidėjo.. Crocmanas sugebėjo užsimušt nukritęs nuo sienos (nukritęs iš 4" aukščio išmetė 1! -_-'.., nors dabar pasitikrinau, tai pasirodo, jis turi 1 ARM.. manasis jaučiu savuosius namie buvo palikęs:D). Akalis nesugebėjo prasmukt pro tarpelį, kur jį pastebėjo DJ_Anbazanas. Pamiksavo ans savo raiflą ir Akalis prigulė pailsėt. Atbėgus blondynka paramedikė pabaigė DJ'ėjaus darbą ir damušė vargšą Akalį. Po to varna ne vietoj atsistojo, šalia belekaip dar dronbotą priparkavo ir abu gavo galą nuo skudurgalvio išmestos minos. Po to tas arabas užsilipo ant stogo ir pabėrė dovanų Akvilei, kuri nuo jų gausos pasimirė.. Ir kaip sakant balius baigtas, k#я%@$ namo!
Sekančiame mūšyje, pradžia buvo labai panaši: minos-vietoj, Aquila-vietoj, crocmanas prasinešė per pieškas.. Po to crocmanas snaiperis keršydamas už savo brolį nušovė Tuaregą. Dronbotas nesėkmingai pasišaudė su kažkokių šarvuotu arabu, kurį berods užmušo mano snaiperis. Akvilė per daug pasitikėdama savimi gavo malkų nuo kito HMG savininko. Po to dar ir snaiperis pasigavo kritikalą nuo Aquilos žudiko. Galiausiai ilgai kamputyje sėdėjęs Saito Toganas chargino, bet prieš kulkosvaidį kalaviju nepamojuosi..:)

Kažkaip galvojau, kad Haqqislamas - daug lengvų lowtech/lowBS fragų. Pasirodo per daug juos nuvertinau :/
Redagavo Mindaugas 2010-02-07 18:08
Be aware of all seeing eyezzz...