Temos peržiūra
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Infinity
Mūšių ataskaitos
null
Vakar su Necrontyru išbandėm 302 kampanijos misiją. Po visą mūšio lauką išsibarstę drop-podai (keli nukrito netgi tiesiai į deployment zonas), tikslas - surasti juose Tohaa diplomatą ir jo asistentus, atgaivinti, sinchronizuotis ir nutempti į savo DZ. Ten reikia nuleisti dropshipą, įgrūsti diplomatus į jį ir išskraidinti iš mūšio lauko.

Ateivams labai pasisekė pirmu ėjimu rasti patį diplomatą ir išvesti jį iš mūšio lauko, kol mano riteriai nespėjo suduoti atsakomojo smūgio ir jo perimti. Maniškiai savo ruožtu aptiko pora diplomato asistentų. Su vienu teko gerokai pavargti, kol pavyko jį įtikinti eiti kartu. Taigi laiko pakako tik vienam iš jų evakuoti. Po trečio ėjimo partija pasibaigė, rezultatas 6:3 Necrontyr naudai.

Įžvalgos tiems, kuriems teks šią misiją netrukus žaisti kampanijoje:
1. Labai smagi misija
2. Nepamirškite kurdamiesi armijas numatyti taškų dropshipams. Vienas kainuoja 10 taškų, galima iš viso turėti 6.
3. Diplomatų gaudymas ir išgabenimas - orderiams labai imlus procesas. Pirma, radus juos reikia atgaivinti (WIP-3 metimas), tada sinchronizuoti (WIP-3), nuvesti į savo DZ, išsikviesti laivą (1 оrderis), išskraidinti... Planuokite savo veiksmus ir šaudykite tik kai reikia. Aš išguldžiau didesnę pusę priešininko armijos, bet vis tiek nelaimėjau.
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
Necrontyr
Misija tikrai nebloga, bet kiek pagalvojus, manau, kad gal ir per daug viskas priklauso nuo sėkmės. Labai viskas priklauso nuo to kas pirmas ras diplomatą ir kur jį ras. Bet čia žinoma gali būti tik vieno sužaidimo patirtis.
null
Tai čia nieko naujo, sėkmės faktorius groja visose misijose. Kitur gi gali visą ėjimą praleisti nesėkmingai bandydamas nulaužti kokią konsolę ir pan. Kiek man orderių teko išdeginti, įkalbinėjant debilą asistentą sekti iš paskos... Matyt, visi sėkmingi metimai buvo panaudoti šaudant į ateivius

Dar nepamiršk, kad mums fantastiniai skaičiai krito bemėtant, kur tie droppodai nusileis. Jei jie būtų labiau susitelkę aplink centrą, mūšis galėjo visai kitaip pasisukti.
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/